Menu

Over Spereco

Al meer dan 50 jaar bedenken, ontwerpen en bouwen wij unieke speeltoestellen, speelplaatsen en straatmeubilair. Onze voorzieningen sluiten naadloos aan op de uitstraling van een woonwijk, recreatiepark, schoolplein of andere mogelijke speel- of zitplaats.

Speeltoestellen

Met ons totaalconcept creëren we innovatieve en onderhoudsarme speelvoorzieningen die aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van kinderen. Onze mooi vormgegeven toestellen hebben een hoge speelwaarde en veiligheid, zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen én leren. Hiermee dragen we al generaties lang bij aan de motorische, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen. Immers, spelen is leven!

We zijn een echt familiebedrijf

Via opleiding en uitstekende arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden investeren we in ons enthousiaste team. We hebben verschillende ervaren specialisten in vaste dienst, zoals ontwerpers, monteurs en veiligheidsinspecteurs.

Met Spereco Products BV beschikken we over een eigen productiebedrijf in Nederland. Hierdoor realiseren we ongekend korte levertijden en onderscheidend maatwerk richting opdrachtgevers. We kunnen elk toestel fabriceren in het technisch meest geschikte materiaal, of dit nu staal, r.v.s., hout of beton is.

MVO-beleid

Ons MVO-beleid richt zich op mens, maatschappij en milieu. Zo leveren we een extra bijdrage aan de toekomst van de kinderen die zich iedere dag op onze speelplaatsen ontwikkelen en uitleven.

CO2 Prestatieladder

Samen moeten we werken om een duurzame, inspirerende en toekomstbestendige samenleving na te laten voor de volgende generaties. Duurzaam ondernemen is daarom erg belangrijk. Als aanvulling op het kwaliteitmanagementsysteem gecertificeerd op basis van de ISO 9001 en ISO 14001 hebben we inmiddels de CO2 prestatieladder toegevoegd. Op onze website worden regelmatig documenten gepubliceerd. Naast onze eigen website worden er tevens documenten gepubliceerd op de SKAO website

CO2-Footprint 2022

CO2-Footprint 2021

CO2-prestatieladder certificaat

CO2-Footprint 2022 totaal

CO2-Footprint S1 2023

 

Partners

Spereco BV vertegenwoordigt 

Spereco Dit zijn wij
Meer dan 50 jaar ervaring als familiebedrijf Custom made projecten, van A tot Z Wij leveren het totaalplaatje Beoordeeld met een 9,2 / 10
Vul ons formulier in
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...