Menu

Custom Made

Naast een vast assortiment aan producten bieden wij ook maatwerk aan. 

Al meer dan 50 jaar is Spereco dé partner voor al uw maatwerk! 
Of het nu om een klein speelhuis, een complete speeltuin of een groot project gaat; wij zetten onze expertise graag in om u volledig te ontzorgen, van tekentafel tot oplevering, voor élk budget.


We helpen u om een idee om te zetten in een concreet plan volgens de hoogste (veiligheids-)eisen. Onze ontwerpers laten zich graag inspireren door de omgeving, zodat er een harmonieus en doordacht geheel ontstaat. Onze grootste inspiratiebron, de spelende kinderen, hun behoefte en een hoge speelwaarde, verliezen wij hierbij geen moment uit het oog. 


We beschikken over een eigen werkplaats, waar onze ervaren medewerkers precies dát realiseren wat u van ons verwacht. We gebruiken hierbij alleen hoogwaardige, waar nodig gecertificeerde materialen, die we zo lokaal mogelijk inkopen. 


Onze vaste transporteur zorgt voor een correcte aflevering op de door u gewenste locatie, waarna onze eigen monteurs het eindresultaat monteren volgens de geldende standaards en voorschriften. Ook service, onderhoud en/of reparaties worden uitgevoerd door onze eigen monteurs. 

Spereco Dit zijn wij
Meer dan 50 jaar ervaring als familiebedrijf Custom made projecten, van A tot Z Wij leveren het totaalplaatje Beoordeeld met een 9,2 / 10
Vul ons formulier in
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...